top of page

Kurser

Med mångårig erfarenhet av språkinlärning höjer Jesper-sensei din språknivå
 

Jesper-sensei har med bl.a. en masterexamen i japanska som andraspråk och som ansvarig för ett av Japans största utbildningsföretags engelskskolsatsning möjlighet att skräddarsy en språkutbildning just för dina behov.

Privatundervisning 20 eller 40 min per lektion

Kursplanen bestäms tillsammans med kursdeltagaren under det första tillfället. I första hand får kursdeltagaren välja kurslitteratur, men kursledaren kan också rekommendera passande kurslitteratur utefter kursdeltagarens språknivå. Undervisningen sker i regel på distans.
20 min privatundervisning kostar 20 kursminuter.

40 min privatundervisning kostar 40 kursminuter.Gruppundervisning 20 eller 40 min per lektion
Kursplanen och kurslitteraturen bestäms av kursledaren. Undervisningen sker i regel på distans. För att en kurs ska starta måste det finnas minst två deltagare på liknande språknivå. Maxantal deltagare per kurs: 4 personer.

20 min gruppundervisning kostar 10 kursminuter per deltagare.

40 min gruppundervisning kostar 20 kursminuter per deltagare.Undervisning på plats 40 min eller 60 min per lektion

Kursdeltagaren och kursledaren kan bestämma att undervisningen sker på plats. Detta är endast möjligt i Västra Götalands och Hallands län efter överenskommelse.

40 min undervisning på plats kostar 60 kursminuter per deltagare.

60 min undervisning på plats kostar 90 kursminuter per deltagare.

Tolkning

Jesper-sensei erbjuder även tolkning mellan japanska, engelska och svenska. Kontakta Jesper-sensei med aktuella datum, språk och övrig relevant information för offert.Översättning

Kontakta Jesper-sensei med aktuellt material för offert. Jesper-sensei erbjuder översättning mellan japanska, kinesiska, engelska och svenska.

Tjänster
bottom of page